Piirin Seniorifoorumi ja syyskokous Lammilla 27.11.2019

Lammin seudun senioreiden pj Helena Hirviniemi toivotti kokousväen tervetulleeksi Lammin Turvantaloon.
Piirin pj Samuli Rautiainen avasi tapahtuman ja kertoi lyhyesti piirin viimeisimmät kuulumiset.
Paikallinen laulukuoro Poppoo toi tapahtumaan alussa oman musiikillisen tervehdyksensä. Kuvassa myös piirin senioreita hieman "lintuperspektiivistä" katsottuna.
Seniorifoorumin yhtenä pääaiheena oli kansallinen Rohkeasti seniori -hanke. Aiheesta alusti Uudenmaan piirin pj Paavo Peltosaari ja Hämeen piirin näkökulman aiheeseen esitti piiirin hankevastaava Katriina Haapakangas Hollolasta.
Päivän toinen esitelmöitsijä oli HLT Pekka Arvio, paikallisen yhdistyksen jäsen. Hänen aiheenaan oli "Suun terveyden ja yleisterveyden yhteys". Tärkeää asiaa kaikenikäisille.
Hämeenlinnan kaupungin tervehdyksen tilaisuuteemme toi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio
Piirin syyskokouksen vetovastuun hoitivat pj Samuli Rautiainen ja sihteeri Marjatta Kartano
Lammin yhdistyksen jäsenelle Tauno Salomäelle luovutettiin kultainen ansiomerkki aikaisemmasta toiminnastaan Hämeen senioripiirissä.
Päivän "virallisen" osuuden eli syyskokouksen jälkeen piirin puheenjohtaja luovutti piirissä täysin palvelleille ja nyt eroaville muistoksi ja kiitokseksi tehdystä työstä piirin pöytästandaarin. Standaarin saannin kriteerinä on, että henkilö on toiminut piirin hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä täydet neljä vuotta ja on jättämässä piirihallituksen. Kuvassa vasemmalta lukien: Hartolan yhdistyksen pj Kari Ruoppi, piirin taloudenhoitaja Eeva Hirvikoski, Lammin yhdistyksen pj Helena Hirviniemi ja piirin pj Samuli Rautiainen.
Kokouksessa tapahtui myös piirin vetovastuun vaihto. Kolme vuotta piirin pj:na toiminut samuli Rautiainen jäi pois tehtävästa ja uutena pj:na aloittaa vuoden 2020 alussa Pirjo-Liisa Snellman-Tenhunen Riihimäeltä. Pienet kukkamuistamiset kuuluvat asiaan.
Tilaisuuden lopuksi kajautettiin perinteen mukaan Hämäläisten laulu. Kahvittelun jälkeen tyytyväinen seniorijoukko lähti ajelemaan takaisin kukin omaan suuntaansa piiriä. Kiitos kaikille mukanaolleille! /SR